Nå starter Husse opp i Norge!

Be a Husse Franchise

Bli med i vår vellykkede organisasjon og begynn å gå i rødt!

Husse startet opp i 1987 i Stockholm og er nå ledende innen hjemleveranse av hunde-, katte- og hesteprodukter, under vårt eget varemerke, i Europa. I dag finner du oss i over 46 land og vi har ca 750 franchisetakere som daglig leverer våre produkter kostnadsfritt hjem til våre kunder. Hjemleveranse blir gjort i Husse profilerte biler. 

Vår virksomhet er bygget opp på levere tjenester som gjør det enkelt for våre kunder å eie kjæledyr. Med vår hjelp slipper kjæledyreiere å bære tunge sekker med fôr og kattesand hjem, og de sparer tid ved å slippe å reise til butikken for å kjøpe høykvalitetsprodukter. Våre kunder legger enkelt inn sin bestilling på nett, epost eller per telefon, og våre lokale Husse distrubitører leverer produktene hjem på en dag/tid som passer for best for kunden. 

Husses konsept har vist seg å fungere over hele verden, siden starten i 1987 har Husse økt med nesten 25% hvert år. Vi har funnet nye markeder og tatt flere markedandeler i det stadig voksende segmentet av hunde-, katte- og hesteprodukter.

Join Husse as Franchisee

Vi håper at dette prospektet vil gi deg et godt bilde av Husse og hva vi kan tilby. Ikke nøl med å ta kontakt med oss direkte på telefon eller epost. Vi forteller gjerne mer. 
 

Vi er på jakt etter personer som vil være med på å starte opp Husse i Norge!

Vi starter nå opp vår virksomhet i Norge! Så nå søker vi deg som er en positiv og utadvendt person, med ønske om å drive din egen virksomhet, som vil bli del av en fremgangsrik franchisekjede. Vårt system strever etter effektivitet, lave kostnader, minst mulig administrasjon og induviduelt ansvar. Vi tilbyr deg muligheten til å starte din egen lokale virksomhet, med samme fordeler som en global virksomhet. 

Kontakt oss for å se om det finnes ledig franshisområde der du er. 

Hvem passer til å bli en Husse-franchisetaker?

En typisk profil for en Husse-franchisetaker er oftest noen med erfaring innenfor salg og kundeservice som liker å møte nye mennesker. Ettersom Husse bygger på "person til person" -markedsføring, er det viktig at du liker å være ute i felten og å bygge nye relasjoner. 

Ettersom du som franchisetaker driver og utvikler din lokale virksomhet i ditt område, kommer din egen arbeidsinnsats, ambisjon og drivkraft til å gjenspeile seg i din virksomhets resultat og utvikling. 

Vi hjelper deg såklart, som ny franchisetaker, både med å komme i gang og med din egen utvikling. Du vil få en grunnleggende introduksjon og løpende og grundig opplæring i produktkunnskap, næringslære, vårt IT-system, Husses konsept, osv. 

Hva kan vi tilby?

  • Et velprøvd konsept, etablert i over 46 land
  • En unik service med gratis hjemleveranse
  • Del i en verdensomfattende franchisekjede med et flott varemerke
  • Et godt innarbeidet varesortiment, og løpende utvikling av konsept og produkter
  • Rettigheter til å selge Husses fulle sortiment på husse.no for ditt lokale distrikt. Alle kunder innefor ditt område som bestiller produkter via husse.no, tildeles deg automatisk. 
  • Fleksibel arbeidstid. Du kan jobbe hjemmefra og bestemmer selv over din egen arbeidstid. 
  • Markedsstøtte for lokale aktiviteter, lokal annonsering, osv. 
  • Samlet kunnskap fra over 46 globale markeder. 

 

Kontakt oss, så forteller vi mer!

Telefon:

+47 

Epost:

rekruttering@husse.no

 

Husse, Viking Food AS

Fageråsvegen 4

2032 Maura , Norge

http://www.husse.no

 

 

 

Nylig Vist
Paté Tonfisk: 400 gr

Paté Tonfisk: 400 gr

Made from very high quality tasty tuna, without preservatives, artificial aromas...
kr 16,00
SENIOR MINI

SENIOR MINI

Utviklet for å støtte det ernæringsmessige behovet for voksne hunder av små rase...
kr 399,00
Tass Plus: 40 g

Tass Plus: 40 g

Paw care with beeswax.
kr 59,00
OPTIMAL

OPTIMAL

Utviklet for aktive hunder av medium og større raser
kr 699,00
KROKETTER FISK

KROKETTER FISK

Veldig smakfullt komplett for for katter
kr 179,00
Scroll