Sunn livsstil for hunder, katter og hester

Kvalitetsfôr

Husse fôr til hunder og katter er laget av super premium og premium kvalitets ingredienser og er produsert i de beste fabrikkene av høyt profesjonelle personer med topp moderne utstyr. 

En garanti for kvaliteten på våre produkter og produksjons prosessen er alle de fornøyde og lojale kundene  som Husse har over hele verden. Utenom det, har vi kataloger som gir deg innsikt i:

  • Sammensetning
  • Analytiske bestanddeler
  • Tilsetningsstoffer
  • Metabolisert energi
  • Fordøyelighet
  • Generell informasjon om produktet

 

Husses produksjons prosess er nøye overvåket, testet og kontrollert. Vi produserer kvalitetsfôr med omsorg for naturen og dyrenes spesifikke behov. Vårt veterinær og ernæringseksperts team tester alltid samensetningen av vårt fôr for å kunne forbedre kvaliteten ytterligere. 

Forskning i vårt Pet Research Center er begrenset til dyrevennlig og ikke skadelig matforskning. Det eneste målet er å forbedre hunse og katte maten. Med ikke skadelig mener vi, at våre dyr aldri lider pågrunn av medisinske eller kirurgiske prosedyrer. Forskningen er begrenset til registrering av matforbruk, analyse av avføring osv. Dyreforsøkene er strengt regulert av nyere lover. Når vi tar hensyn til disse lovene, så vil forskning utført i vårt Pet Research Center ikke engang regnes som dyreforsøk.


Nylig Vist
KEX L

KEX L

Knasende godbiter for hunder.
kr 39,00
TASS PLUS

TASS PLUS

Potesalve med bivoks.
kr 59,00
OPTIMAL

OPTIMAL

Utviklet for aktive hunder av medium og større raser
kr 699,00
Katt Urinary: 2 kg

Katt Urinary: 2 kg

Spesielt utviklet for å støtte urin helse
kr 159,00
VALP DIGEST

VALP DIGEST

Utviklet for valper med sensitivt fordøyelsessystem
kr 379,00
Scroll