Sunn livsstil for hunder, katter og hester

L-Karnitin

L-Karnitin for økt forbrenning.

L-Karnitin er ikke en reel aminosyre, men grunnet sin struktuelle likhet klassifiseres den normalt sammen med aminosyrene. Den er også kjent som viamin BT.

L-Karnitin er syntesert fra de essensielle aminosyrene lysine og methionin, men tilstrekkelige mengder B1(thiamine) og B6 (pyridoxine) skal også være tilstede.

L-Karnitin er en viktig komponent i forbrenningen av fett. L-Karnitin transporterer fettsyrer til mitokondriene i cellen slik at fettet kan konverteres til energi.

1. Behovet for tilskudd av L-Karnitin oppstår først når energibehovet til hunden øker. Kroppen stimuleres da til å starte omdanningen av fett til energi. For hardtarbeidende hunder på jakt, under trening, eller løp kan det derfor være fordelaktig med tilskudd av L-Karnitin. Det er derfor det er tilsatt Husse Optimal Energi. Kombinasjonen av høyt fettinhold i fôret sammen med L-Karnitin sikrer optimal energiforsyning til aktive hunder med økt energibehov.

2. Et annet bruksområde er ved ønsket vekttap. For hunder som sliter med overvekt kan det være ønskelig å stimulere til økt forbrenning av fett. For optimal effect bør man selvsagt sørge for en redusert mengde inntak av fett, samtidig som man sørger for at hunden øker forbrenningen ved økt fysisk aktivitet. Husse Prima Plus er derfor tilasatt L-Karnitin.

3. Hjertet inneholder høye konsentrasjoner av carnitine. Hjertet er avhengig av å gjøre om fettsyrer til energi for å frakte blodet rundt I kroppen. Flere studier viser at et tilskudd av L-Karnitin kan bedre hjertefunskjonen hos hunder som har blitt diagnostisert med hjerteproblem.

1 vare(r)

per side

Liste Rutenett

  1. OPTIMAL LIGHT

    Utviklet for mindre aktive hunder, overvektige hunder eller hunder som har en tendens til å legge på seg
    kr 349,00

1 vare(r)

per side

Liste Rutenett

Nylig Vist
EXCLUSIVE STERILISED

EXCLUSIVE STERILISED

Spesielt utviklet for å møte de ernæringsmessige behovene for steriliserte elle...
kr 159,00
OPUS LYNX

OPUS LYNX

Høyt innhold av proteiner og fett, lite karbohydrater. Super Premium komplett fô...
kr 189,00
Kycklinglever: 400 g

Kycklinglever: 400 g

Made from very high quality fresh meat, without preservatives, artificial aromas...
kr 16,00
Prima plus: 7 kg

Prima plus: 7 kg

For hunder med normalt energibehov
kr 329,00
Optimal Giant: 15 kg

Optimal Giant: 15 kg

Utviklet for hunder av større raser
kr 699,00
Scroll